Wat zijn mogelijke subsidies?
Wij hebben kennis van plaatselijke of gemeentelijke subsidies, tot Europese subsidies. Wij gaan actief voor jou aanvraag op zoek naar de best passende mogelijkheden.

Kan ik het ook zelf?
Ja natuurlijk! Zeker plaatselijke subsidies kun je zelf aanvragen, wij vertellen je hier graag meer over hoe je dat zelf wil doen, begeleiding op maat is (in overleg) altijd mogelijk.

Hoe verloopt een subsidietraject van Het Onderwijs Subsidiebureau?
Grofweg hebben we 4 fasen, oriëntatie/verkenning op de behoefte/wensen, schrijven van een projectvoorstel, uitzetten en aanvragen van de subsidies en ondersteuning bij verantwoording.

Wat kost het?
We werken op basis van een projectfee, deze is no cure no pay, startkosten, begeleiding op uurtarief.

Vinden jullie meer subsidiemogelijkheden?
We hebben veel ervaring met het aanvragen van subsidies; van kleine speciale fondsen tot grote Europese subsidies. Naast onze kennis van bestaande regelingen bestaat onze meerwaarde eruit dat we zelf actief op zoek gaan naar additionele middelen binnen ons zeer brede netwerk.

We werken samen; wij spreken dan ook altijd over (onderwijs)partners en nooit van klanten. We verplaatsen ons in onze partners, hun situatie en de omgeving.

Blijf ik verantwoordelijk?
Je blijft zelf eigenaar van het project. Wij helpen met het vinden van fondsen en subsidies en ontzorgen met het aanvragen.